Marhuľové chutney

Marhuľové chutney

By 7. augusta 2013

Čo je doma, to sa počíta. Chutney je skvelá príloha ku grilovanému mäsku, zelenine, syrom ako samostatný dip. Tiež ho je možné použiť aj do horúcich omáčok, polievok alebo v ňom marinovať mäsko pred grilovaním. Pri tomto "korenistom džeme", sa fantázii medze nekladú.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 60 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Do hrnca dáme na menšie kúsky nakrájané marhule a najemno nakrájanú cibuľu.
  2. Podlejeme bielym vínom, pridáme nastrúhaný muškátový oriešok, nastrúhaný čerstvý zázvor, chilli papričky, soľ, pretlačený cesnak, cukor a necháme bublať 1 hodinu.
  3. Potom necháme zredukovať a hodíme ešte 2 hrste petržlenu alebo koriandru.
  4. Horúce naplníme do pohárov, ak stihneme predtým ako zmizne v brušku 🙂

Dobrú chuť!

Partnerský príspevok:
http://mnamkovo.blogspot.sk/2013/07/marhulove-chutney.html

 

Print

Jedlo je rozkoš, ktorá nás neopúšťa, keď nás opustia všetky iné rozkoše.


Môj blog: www.mnamkovo.blogspot.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *