Losos na póriku

Losos na póriku

By 14. augusta 2013

Chcelo to nejakú dobrú rybku. Voňavú,čerstvú. Výber tentokrát padol na lososa. Nerobievame ho skoro vôbec, a preto som chcela skúsiť niečo iné, ako ho rýchlo opiecť na panvici.
Začala som aj trochu gúgliť, ale na moje nemilé prekvapenie všetci odporúčali korenie na ryby a maslo. Tak som si povedala, že skúsim niečo vo vlastnej réžií.

Instructions

  1. Rybku som umyla, osušila, z oboch strán osolila, okorenila a posypala som ho provensálskym korením. Nechala som ho chvíľku oddychovať.
  2. Na panvici som opražila na kúsky pokrájanú slaninku.
  3. Pridala trošku masla a na menšie kúsky pokrájaný pór, spolu riadne premiešala, nechala trochu podusiť a pridala malý rajčinový pretlak.
  4. Podusený pór som dala na plech, naň som dala nakrájané cherry paradajky a nakoniec lososa.
  5. Pri 180 °C  som ho nechala piecť cca 15-20 minút krásne doružova.

Losos na póriku

Print

Môj blog: www.foodependence.blogspot.sk


Kontakt na mňa: blog.foodependence@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *