Jahodová cheesecake zmrzlina s kúskami keksíkov

Recept Jahodová cheesecake zmrzlina s kúskami keksíkov

Pridal: Angiebakes, 13.8.2013

Kategorie: Zmrzlina, Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výroba domácej zmrzliny ma maximálne uchvátila Nakúpila som si dve kilá jahôd, ale akosi som nenašla čas na nejaké veľké vypekanie, tak som sa rozhodla použiť ich takto. Ja sama síce viac obľubujem iné príchute, ale rodina zje všetko a výsledok bol vynikajúci. Chcela som trošku vylepšiť obyčajnú jahodovú príchuť, preto aj cheesecake a kúsky keksíkov. Túto kombináciu som objavila minulý rok na dovolenke a nevedela som sa jej nabažiť.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Angiebakes, 13.8.2013

Kategorie: Zmrzlina, Dezerty

SUROVINY

(krémový syr) 125 gPhiladelphia
100 ghnedý cukor
2 dclsmotana na šľahanie
1 KLvanilková aróma
(zmixované) 300 gjahody
(ja som mala doma kakaové Bebe) 3 ksčokoládové keksíky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Krémový syr, cukor, vanilkovú arómu a jahody dáme do misky a stojatým mixérom ešte spolu zmixujeme.
  2. Smotanu na šľahanie so smetafixom vyšľaháme dotuha a opatrne primiešame k zmesi.
  3. Nalejeme do uzatvárateľnej nádoby a uložíme do mrazničky.
  4. Po pol hodine vyberieme z mrazničky a opäť premixujeme.
  5. Opakujeme ešte 2-krát. Pri poslednom premixovaní primiešame aj na malé kúsky polámané keksíky.
  6. Necháme stuhnúť v mrazničke cca 5 hodín.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť