Grilovaný Camembert s orechami a medom

Grilovaný Camembert s orechami a medom

By 16. augusta 2013

Fotku podobného syra s medom a orechmi som videl minulý rok na internete a hneď som vedel, že ho musím pripraviť a ochutnať.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Allergens : ,

Instructions

  1. Nadrobno nakrájaný cesnak som dal do olivového oleja a nechal som ich, nech sa skamarátia.
  2. Nakrájané bagety (ja som použil celozrný rožok) som osmahol na grilovacej panvici.
  3. Keď boli hotové, začal som grilovať Camembert, ale môže sa použiť aj iný syr s bielou plesňou, stačí pár minút z obidvoch strán.
  4. V rendlíku (aké to krásne slovo) som prehrial med, v žiadnom prípade ho netreba variť, stačí mu pár sekúnd, potom som pridal orechy a chilli.
  5. Podávame s opečenými bagetkami, prekvapnutými cesnakovým olejom.
  6. Dobrú chuť!Grilovaný Camembert s orechami a medom
Print

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *