Čučoriedkový cheesecake

Čučoriedkový cheesecake

By 30. augusta 2013

Wicked ešte nezabudla variť, Wicked sa znova blysla! Fotka neni nič moc, pretože sme na to zabudli a fotili až v noci, keď som tortu odovzdávala oslávencovi, ale bola brutááááálna a všetci sa zalizovali a chválili ma. Teraz je moje kuchárske ego veľké ako Magda Dobromila Rettigová (a že jej bol teda kus).

Ingredients

Instructions

  1. Zmiešame spolu všetky suché suroviny.

  2. Žĺtka vymiešame s cukrom.

  3. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli spolu s maslom.

  4. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh.

  5. Do vymiešaného žĺtka pridáme po častiach suché suroviny, sneh a roztopenú čokoládu.

  6. Zmes prelejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 minút pri teplote 180 °C.

  7. Tvarohová plnka:
    Všetky suroviny na plnku zmiešame na krém a potrieme na upečený korpus. Dáme do chladničky stuhnúť.

  8. Nakoniec, keď tvarohová plnka stuhne, uložte na vrch čučoriedky a vložte opäť do chladu.

    Čučoriedkový cheesecake

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *