Wicked ešte nezabudla variť, Wicked sa znova blysla! Fotka neni nič moc, pretože sme na to zabudli a fotili až v noci, keď som tortu odovzdávala oslávencovi, ale bola brutááááálna a všetci sa zalizovali a chválili ma. Teraz je moje kuchárske ego veľké ako Magda Dobromila Rettigová (a že jej bol teda kus).
Zmiešame spolu všetky suché suroviny.
Žĺtka vymiešame s cukrom.
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli spolu s maslom.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh.
Do vymiešaného žĺtka pridáme po častiach suché suroviny, sneh a roztopenú čokoládu.
Zmes prelejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 minút pri teplote 180 °C.
Tvarohová plnka: Všetky suroviny na plnku zmiešame na krém a potrieme na upečený korpus. Dáme do chladničky stuhnúť.
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu