Tvarohový koláč so želatínou

Tvarohový koláč so želatínou

By 3. júla 2013

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 25 minutes
  • Yield : 1 Plech
  • Allergens : , ,

Ingredients

Instructions

  1. V mise spolu zmiešame polohrubú múku, studenú vodu, olej, cukor, vajcia, kakao a prášok do pečiva.
  2. Vymastíme a múkou vysypeme plech.
  3. Cesto rovnomerne vylejeme na plech a upečieme pri teplote 180 °C a necháme vychladnúť.
  4. Ingrediencie na plnku spolu zmiešame a rovnomerne rozotrieme na vychladnuté cesto.
  5. Pripravíme si želatínu: zmiešamevodu, zlaté klasy, cukor, VITA prášok a uvaríme želatínu. Necháme vychladnúť a jednotne polejeme plnku.
  6. Koláč uložíme do chladničky vychladnúť.
  7. Nakrájame a podávame:-)
Print

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *