Rizoto s bravčovým mäsom

Recept Rizoto s bravčovým mäsom

Pridal: najrecept, 1.7.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

400 gbravčové mäso z pleca
250 gryža
80 gementál
2 KLparadajkový pretlak
2 PLsterilizovaný hrášok
1 kscibuľa
40 gmasť
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Za stáleho miešania opražíme v rozpálenej masti. 2. Posolíme, okoreníme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a spolu opražíme. 3. Primiešame umytú ryžu, paradajkový pretlak a hrášok. Zalejeme vodou (na 1 diel ryže dáme 2 diely vody), zakryjeme a vo vyhriatej rúre udusíme domäkka. 4. Rizoto naporcujeme na taniere, posypeme nastrúhaným ementálom a posypene nasekanou petržlenovou vňaťou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť