Letný nepečený jahodovo-smotanový koláč

Recept Letný nepečený jahodovo-smotanový koláč

Pridal: Katka, 19.7.2013

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

FOTKA OD VÁS

Pridal: Katka, 19.7.2013

Kategorie: Dezerty

SUROVINY

2 baleniadlhé piškóty
300 mljahodová smotanová zmrzlina
1 kgčerstvé jahody
2 PLpráškový cukor
250 mlpochúťková smotana
1 baleniestužovač

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Piškóty uložte na spodok okrúhlej alebo hranatej formy a tiež aj po okrajoch (bočné rozpoľte). 
  2. Natrite na ne jahodovú zmrzlinu (ak sa vám zdá zmrzliny podľa receptu málo môžete použiť aj viac, nič nepokazíte) a vložte zmraziť na 30 minút.
  3. Jahody spolu s práškovým cukrom vložte do mixéra a vymixujte hustý krém.
  4. 1/3 si odložíme a 2/3 natrieme na zmrznutú jahodovú zmrzlinu.
  5. Vo väčšej mise spolu zmiešame pochúťkovú smotanu, 1/3 jahodového krému a stužovač. Natrieme na povrch a vložíme do chadničky aspoň na 4 hodiny alebo do mraziaka aby nám všetko pekne stuhlo.
  6. Vytiahneme 10 minút pred podávaním aby nám suroviny trošku zmäkli.
Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť