Koláčikové lízatká (Cake pops)

Recept Koláčikové lízatká (Cake pops)

Pridal: mnamkovo, 24.7.2013

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tí, čo pečú torty, iste poznajú dilemu, čo urobiť so zbytkami krému a korpusu. Tu je nápad ako zvyšky milo zužitkovať.

FOTKA OD VÁS

Pridal: mnamkovo, 24.7.2013

Kategorie: Dezerty

SUROVINY

zvyšky tortového korpusu - prípadne môžete spraviť obyčajné piškótové, kakaové, orieškové, cheesecake…hociaké cesto.cesto
Akýkoľvek krém, ktorý používame na naplnenie torty, prípadne rozpustená nutela, alebo hustý pudingkrém
alebo čokoládová poleva a cukrové ozdoby na dozdobeniečokoláda
(alebo špajdle) lízatkové paličky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Korpus rozmrvíme, zmiešame s krémom, vytvarujeme guličky a dáme na 5 minút do mrazničky aby stuhli a dali sa jednoduchšie zdobiť.
  2. Čokoládu alebo polevu rozpustíme, namočíme v nej koniec každej paličky, ktorý strčíme do guličky (bez namáčania by sa šmýkali).
  3. "Lízatká" namáčame v poleve a ešte pred stuhnutím ozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Partnerský príspevok: http://mnamkovo.blogspot.sk/2013/07/kolacikove-lizatka-cake-pops.html
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť