Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

By 29. júla 2013

Také jednoduché, no vynikajúce. Každý milovník syra si toto jedlo obľúbi a nebude si vedieť predstaviť grilovačku bez neho. Hermelín si môžete pripraviť nielen počas grilovacej sezóny ale i počas jesenných či jarných dní. Tak šup na to 🙂

Ingredients

Instructions

  1. V oleji rozmiešame grilovacie korenie obalíme v ňom z každej strany hermelín.
  2. Každý kúsok zabalíme osobitne do alobalu tak, aby nám nevytiekla šťava a aby sme ho mohli dobre otočiť na grile.
  3. Zabalený hermelín uložíme na rozpálený gril alebo do rúry a necháme 10 minút piecť, potom opatrne otočíme na druhú stranu. S každým balíčkom narábame opatrne aby sme neroztrhli syr a nevylial sa.
  4. Ugrilovaný syr uložíme na tanier, rozbalíme a na každý dáme lyžičku brusinkového džemu. Podávame s pečenými zemiakmi alebo zeleninovým šalátom

Dobrú chuť!

Print

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *