Domáca jahodovo-tvarohová zmrzlina

Recept Domáca jahodovo-tvarohová zmrzlina

Pridal: Katka, 19.7.2013

Kategorie: Zmrzlina, Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

(jemný) 220 gtvaroh
50 mlsmotana
3 PLpráškový cukor
1 KLcitrónová kôra
400 mlšľahačka na šľahanie
300 gjahody

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vo veľkej mise spolu zmiešame tvaroh, cukor a citrónovú kôru.
  2. Pridáme šľahačku spolu s jahodami nakrájanými na malé kúsky a dobre rozmiešame.
  3. Prelejeme do misky a dáme zamraziť aspoň na 4 hodiny.
  4. Vyberieme z mraziaku 10 minút pred podávaním.
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť