Voňavé teľacie mäsko s opekanými zemiakmi

Recept Voňavé teľacie mäsko s opekanými zemiakmi

Pridal: najrecept, 14.6.2013

Kategorie: Teľacie mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

4 ksteľacie rezne
4 kszemiak
120 mlsmotana
2 kscibuľa
4 strúčikycesnak
1 KLnastrúhaný zázvor
1/2 KLkukurma
1 KLmletá štipľavá paprika
1 KLškorica
3 ksklinček celý
4 PLolej
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso jemne naklepeme, pokrájame na kúsky a namočíme do smotany. 2. Jednu cibuľu nakrájame nadrobno, druhú rozotrieme s cesnakom a zázvorom. Kardamóm rozpučíme. 3. Zemiaky očistíme, nakrájame na štvrťky a opečieme na panvici. 4. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a pomleté koreniny. Pridáme mäso a necháme podusiť, kým sa šťava neodparí. 5. Zalejeme vodou a znovu dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme opečené zemiaky a necháme chvíľu bublať. Hotovo!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť