Neapolské makaróny

Neapolské makaróny

By 29. júna 2013

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 5

Ingredients

Instructions

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme a necháme odkvapkať.

2.
Slaninu nakrájame na malé kocky, pridáme pretlačený cesnak a opražíme. Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme paradajkový pretlak rozriedený vínom a necháme prejsť varom.

3.
Cestoviny vložíme do vymastenej zapekacej misy, posypeme na kocky nakrájanou šunkou, zalejeme paradajkovou omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom.

4.
Dáme zapiecť do predhriatej rúry na 180 °C, kým syr na povrchu bude chytať zlatú farbu.

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *