Klasické bravčové rezne

Pridal: najrecept, 26.6.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Recept na prípravu klasických domácich rezňov.
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 26.6.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
500 gbravčové stehno
1 ksvajce
2 PLmlieko
strúhanka
hladká múka
tuk
soľ
mleté čierne korenie
1.
Mäso umyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na rezne. Naklepeme, jemne posolíme, potrieme okoreníme.
2.
Obalíme v múke, vajci vyšľahaným s mliekom a trochou soli a strúhanke. Rezne vypražíme na rozpálenom tuku z oboch strán dočervena.
3.
Podávame s dusenou ryžou, varenými zemiakmi, opekanými zemiakmi. Ako príloha sa vynikajúco hodia zavárané uhorky v sladkokyslom náleve.
KOMENTÁRE K RECEPTU