Klasické bravčové rezne

Recept Klasické bravčové rezne

Pridal: najrecept, 26.6.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Recept na prípravu klasických domácich rezňov.

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 26.6.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

SUROVINY

500 gbravčové stehno
1 ksvajce
2 PLmlieko
strúhanka
hladká múka
tuk
soľ
mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso umyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na rezne. Naklepeme, jemne posolíme, potrieme okoreníme. 2. Obalíme v múke, vajci vyšľahaným s mliekom a trochou soli a strúhanke. Rezne vypražíme na rozpálenom tuku z oboch strán dočervena. 3. Podávame s dusenou ryžou, varenými zemiakmi, opekanými zemiakmi. Ako príloha sa vynikajúco hodia zavárané uhorky v sladkokyslom náleve.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť