Cestoviny Carbonara

Cestoviny Carbonara

By 11. júna 2013

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 3
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

1.Cestoviny uvaríme Al Dente klasickým spôsobom - vo vriacej osolenej vode s kvapkou oleja a scedíme.

2.Slaninu nakrájame na malé kocky a opražíme na panvici. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame a krátko spolu opražíme.

3.Smotanu zmiešame s vyšľahanými vajíčkami, soľou a nastrúhaným parmezánom. Prilejeme k cestovinám a dôkladne premiešame. Miešame pokiaľ nám začne zmes hrudkavieť.

4.Dochutíme čiernym korením a soľou. Na tanieri posypeme trochou parmezánu a ozdobíme čerstvými bylinkami.

Print

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Jedna odpoveď pre Cestoviny Carbonara

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *