Bryndzová nátierka

Pridal: najrecept, 3.6.2013
Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Neodolateľná a ľahká nátierka, použiteľná pri každej príležitosti.
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 3.6.2013
Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny
SUROVINY
200 g bryndza
200 gmaslo
mletá červená paprika
1 ksčervená cibuľa
pažítka
2 ksbageta
1.
Očistíme cibuľu a nakrájame nadrobno.
2.
Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom vymiešame, pridáme mletú červenú papriku a cibuľu.Všetko spolu dobre premiešame a necháme 10 minút odležať.
3.
Bagety nakrájame na tenké plátky a dáme na 5 minút zapiecť do rúry. Na opečné bagetky natrieme nátierku a posypeme najemno nasekanou pažítkou.
KOMENTÁRE K RECEPTU