NajRecept.sk Zavaraniny Džemy a marmelády Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka
Recept Bryndzová nátierka
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   3.6.2013

Bryndzová nátierka

Neodolateľná a ľahká nátierka, použiteľná pri každej príležitosti.

Suroviny
200 g
bryndza
200 g
maslo
mletá červená paprika
1 ks
červená cibuľa
pažítka
2 ks
bageta
Postup receptu
Vytlačiť
1. Očistíme cibuľu a nakrájame nadrobno. 2. Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom vymiešame, pridáme mletú červenú papriku a cibuľu.Všetko spolu dobre premiešame a necháme 10 minút odležať. 3. Bagety nakrájame na tenké plátky a dáme na 5 minút zapiecť do rúry. Na opečné bagetky natrieme nátierku a posypeme najemno nasekanou pažítkou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár