Bryndzová nátierka

Recept Bryndzová nátierka

Pridal: najrecept, 3.6.2013

Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Neodolateľná a ľahká nátierka, použiteľná pri každej príležitosti.

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 3.6.2013

Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny

SUROVINY

200 g bryndza
200 gmaslo
mletá červená paprika
1 ksčervená cibuľa
pažítka
2 ksbageta

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Očistíme cibuľu a nakrájame nadrobno. 2. Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom vymiešame, pridáme mletú červenú papriku a cibuľu.Všetko spolu dobre premiešame a necháme 10 minút odležať. 3. Bagety nakrájame na tenké plátky a dáme na 5 minút zapiecť do rúry. Na opečné bagetky natrieme nátierku a posypeme najemno nasekanou pažítkou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť