Bravčová krkovička na červenej kapuste

Pridal: najrecept, 26.6.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 26.6.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
500 gbravčová krkovička
500 gčervená hlávková kapusta
2 kscibula
2 PLolej
1 PLolej
1 Plocot
1 KLcukor
soľ
mletá rasca
1 litermäsový vývar
1.
Mäso vcelku umyjeme. 1 cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji, pridáme mäso, posypeme mletou rascou, osolíme a podlejeme mäsovým vývarom. Upečieme domäkka. Počas pečenia podľa potreby podlievame.
2.
Kapustu zbavíme hlúbov a nakrájame na tenké rezance. Druhú cibuľu najemno nakrájame a opražíme dozlata na oleji. Pridáme kapustu, osolíme, posypeme rascou, podlejeme a domäkka udusíme. Hotovú kapustu dochutíme cukrom a octom.
3.
Upečené mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1 cm a podávame s udusenou kapustou a knedľou.
KOMENTÁRE K RECEPTU