Bravčová krkovička na červenej kapuste

Recept Bravčová krkovička na červenej kapuste

Pridal: najrecept, 26.6.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 gbravčová krkovička
500 gčervená hlávková kapusta
2 kscibula
2 PLolej
1 PLolej
1 Plocot
1 KLcukor
soľ
mletá rasca
1 litermäsový vývar

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso vcelku umyjeme. 1 cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji, pridáme mäso, posypeme mletou rascou, osolíme a podlejeme mäsovým vývarom. Upečieme domäkka. Počas pečenia podľa potreby podlievame. 2. Kapustu zbavíme hlúbov a nakrájame na tenké rezance. Druhú cibuľu najemno nakrájame a opražíme dozlata na oleji. Pridáme kapustu, osolíme, posypeme rascou, podlejeme a domäkka udusíme. Hotovú kapustu dochutíme cukrom a octom. 3. Upečené mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1 cm a podávame s udusenou kapustou a knedľou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť