NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčová krkovička na červenej kapuste
Bravčová krkovička na červenej kapuste
Recept Bravčová krkovička na červenej kapuste
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   26.6.2013

Bravčová krkovička na červenej kapuste

Suroviny
500 g
bravčová krkovička
500 g
červená hlávková kapusta
2 ks
cibula
2 PL
olej
1 PL
olej
1 Pl
ocot
1 KL
cukor
soľ
mletá rasca
1 liter
mäsový vývar
Postup receptu
Vytlačiť
1. Mäso vcelku umyjeme. 1 cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji, pridáme mäso, posypeme mletou rascou, osolíme a podlejeme mäsovým vývarom. Upečieme domäkka. Počas pečenia podľa potreby podlievame. 2. Kapustu zbavíme hlúbov a nakrájame na tenké rezance. Druhú cibuľu najemno nakrájame a opražíme dozlata na oleji. Pridáme kapustu, osolíme, posypeme rascou, podlejeme a domäkka udusíme. Hotovú kapustu dochutíme cukrom a octom. 3. Upečené mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1 cm a podávame s udusenou kapustou a knedľou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár