Vajíčkové bravčové rolky

Recept Vajíčkové bravčové rolky

Pridal: najrecept, 9.5.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jedlo je vhodné ako nedeľný obed, i ako večera pre priateľov.

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 9.5.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

SUROVINY

500 gvykostené bravčové karé
1 ksvajce
1 ksvajce uvarené natvrdo
100 gčerstvé hríby
1 kscibuľa
60 gmasť
1 kskápia
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso umyjeme, nakrájame na 4 rezne.  Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. 2. Na polovici masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme hríby nakrájané na plátky a udusíme domäkka. 3. Do 1/2 polovice hríbov primiešame vyšľahané vajce a pripravíme redšiu praženicu, ktorú lyžičkou nanesieme na rezne. 4. Vajce uvarené natvrdo očistíme, rozkrojíme na štvrťky a uložíme na rezne. Kápiu nakrájame a tiež uložíme na rezne. 5. Obložené rezne zvinieme, spojíme ihlicou alebo špáradlom tak, aby plnka počas pečenia nevytiekla a rezne sa nerozpadli. Opražíme na zvyšnej polovici masti, podlejeme horúcou vodou a udusíme domäkka. 6. Udusené rolky uložíme na tanier, obložíme udusenými hríbami a posypeme nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť