Meránska omáčka

Recept Meránska omáčka

Pridal: najrecept, 27.5.2013

Kategorie: Prílohy

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Omáčka je vhodná k bravčovému mäsu i cestovinám.

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 27.5.2013

Kategorie: Prílohy

SUROVINY

40 gmasť
60 ghladká múka
120 gzeler
100 gparadajkový pretlak
30 gcukor
soľ
voda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zeler očitíme, nakrájame a uvaríme. 
  2. Z masti a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme uvareným zelerom.
  3. Pridáme paradajkový pretlak, cukor, soľ a necháme prejsť varom.
  4. Hotovú omáčku precedíme cez sito a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť