Fusilli s nivovou omáčkou

Recept Fusilli s nivovou omáčkou

Pridal: najrecept, 30.5.2013

Kategorie: Zdravé recepty, Cestoviny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak použijeme bezlepkové cestoviny, môžme toto jedlo podávať i alergikom na lepok.

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 30.5.2013

Kategorie: Zdravé recepty, Cestoviny

SUROVINY

500 gcestoviny Fusilli
200 gsyr Niva
1 kscibuľa
2 strúčikycesnak
1 PLmaslo
400 gkyslá smotana
čierne mleté korenie
soľ
1 viazaničkabazalka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Nivu rozdrvíme na drobné kúsky. Cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame nadrobno. 2. Na panvici roztopíme maslo a opečieme cibuľu spolu s cesnakom. Znížime teplotu na minimum. 3. Pridáme syr a smotanu a za stáleho miešania zohrievame, kým sa syr úplne rozpustí. Omáčku dochutíme podľa chuti a pridáme čerstvú nasekanú bazalku. 4. Cestoviny pripravíme podľa návodu. Primiešame omáčku a podávame v hlbokých tanieroch. Vrch môžme ozdobiť strúhaným syrom a lístkami bazalky. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť