Chrumkavé kuracie krídla

Chrumkavé kuracie krídla

By 13. mája 2013

Chrumkavé krídielka na každú príležitosť.

Ingredients

Instructions

  1. Rúru predhrejeme na 180 °C.
  2. Všetky suché prísady rozmiešame v dostatočne veľkej miske.
  3. Pridáme kuracie krídla. Je dôležité aby sme zmes dôkladne premiešali, kým sa krídla neobalia rovnomernou vrstvou.
  4. Usporiadame krídla na vhodný plech a vložíme ho do rozpálenej rúry.
  5. Pečieme približne hodinu  kým nie sú krídla navonok chrumkavo hnedé, ale stále šťavnaté vo vnútri.

Dobrú chuť !

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 4,00 z 5)
Loading...

2 odpovedí na Chrumkavé kuracie krídla

  1. Markéta

    V receptu chybí tekutá složka, olej, sojovka, kečup. Tak jak recept je, je skoro nepoužitelný. Na křidýlkách se vysráží solamyl a je to flekaté a bílé. A vůůbec to nevypadá jako na fotce.
    Takže doporučuji, k receptu – jak je, přidat kečup, sojovou omáčku a trochu olivového oleje. Pak je to opravdu lahůdka.

    • najrecept

      Ďakujeme za upozornenie Markéta, túto chybu sme opravili. Ak máte fotografiu ako sa vám vydarili radi ju pridáme k receptu 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *