Baklažánová nátierka

Pridal: Katka, 8.5.2013
Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: Katka, 8.5.2013
Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny
SUROVINY
2 ksbaklažán
1 kscibuľa
3 ksparadajka
čierne korenie
soľ
1 kscitrónová šťava
3 KLmajonéza
- Baklažány umyjeme, a vložíme v šupke upiecť do trúby.
- Pečieme vo vyhriatej trúbe cca 20 minút.
- Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno.
- Vyberieme upečený a hnedý baklažán z rúry, prerežeme a vyškrabeme dužinu.
- Dužinu pokrájame na drobné kúsky, pridáme paradajky, cibuľu a necháme v sitku odtiecť šťavu.
- Potom pridáme citrónovu šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme výbornú pomazánku!
KOMENTÁRE K RECEPTU