Baklažánová nátierka

Recept Baklažánová nátierka

Pridal: Katka, 8.5.2013

Kategorie: Džemy a marmelády, Zavaraniny

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

2 ksbaklažán
1 kscibuľa
3 ksparadajka
čierne korenie
soľ
1 kscitrónová šťava
3 KLmajonéza

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Baklažány umyjeme, a vložíme v šupke upiecť do trúby.
  2. Pečieme vo vyhriatej trúbe cca 20 minút.
  3. Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno.
  4. Vyberieme upečený a hnedý baklažán z rúry, prerežeme a vyškrabeme dužinu.
  5. Dužinu pokrájame na drobné kúsky, pridáme paradajky, cibuľu a necháme v sitku odtiecť šťavu.
  6. Potom pridáme citrónovu šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme výbornú pomazánku!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť