Zapekané rezance s mäsom

Recept Zapekané rezance s mäsom

Pridal: admin, 21.4.2013

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

FOTKA OD VÁS

Pridal: admin, 21.4.2013

Kategorie:

SUROVINY

80 ghovädzie mäso
70 gsrdce
70 gpľúca
70 gpečeň
90 gdomáce recance
15 gcibuľa
3 ksvajcia
20 gmaslo
10 gstrúhanka
10 gkyslá smotana
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Rezance uvaríme v osolenej vode, precedíme, no vodu odložíme
  2. Necháme ich chvíľku odstáť, aby sa znížila ich teplota a pridáme maslo a rozšľahané vajcia
  3. Všetky druhy mäsa pokrájame na drobné kúsky a opražíme.
  4. Mäso potom zalejeme vodou z rezancov a dusíme
  5. Takto udusené mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku
  6. Pridáme korenie, soľ a opraženú cibuľu
  7. Rezance rozdelíme na dve časti. Na vymastený plech uložíme prvú vrstvu rezancov, potom vrstvu mäsa a znova rezance
  8. polejeme kyslou smotanou a posypeme strúhankou
  9. Dáme zapiecť do rúry
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť