Zapekané rezance s mäsom

Pridal: admin, 21.4.2013
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
SUROVINY
80 ghovädzie mäso
70 gsrdce
70 gpľúca
70 gpečeň
90 gdomáce recance
15 gcibuľa
3 ksvajcia
20 gmaslo
10 gstrúhanka
10 gkyslá smotana
soľ
korenie
- Rezance uvaríme v osolenej vode, precedíme, no vodu odložíme
- Necháme ich chvíľku odstáť, aby sa znížila ich teplota a pridáme maslo a rozšľahané vajcia
- Všetky druhy mäsa pokrájame na drobné kúsky a opražíme.
- Mäso potom zalejeme vodou z rezancov a dusíme
- Takto udusené mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku
- Pridáme korenie, soľ a opraženú cibuľu
- Rezance rozdelíme na dve časti. Na vymastený plech uložíme prvú vrstvu rezancov, potom vrstvu mäsa a znova rezance
- polejeme kyslou smotanou a posypeme strúhankou
- Dáme zapiecť do rúry
KOMENTÁRE K RECEPTU