NajRecept.sk Zapekané rezance s mäsom
Zapekané rezance s mäsom
Recept Zapekané rezance s mäsom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
admin    ·   21.4.2013

Zapekané rezance s mäsom

Suroviny
80 g
hovädzie mäso
70 g
srdce
70 g
pľúca
70 g
pečeň
90 g
domáce recance
15 g
cibuľa
3 ks
vajcia
20 g
maslo
10 g
strúhanka
10 g
kyslá smotana
soľ
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Rezance uvaríme v osolenej vode, precedíme, no vodu odložíme
  2. Necháme ich chvíľku odstáť, aby sa znížila ich teplota a pridáme maslo a rozšľahané vajcia
  3. Všetky druhy mäsa pokrájame na drobné kúsky a opražíme.
  4. Mäso potom zalejeme vodou z rezancov a dusíme
  5. Takto udusené mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku
  6. Pridáme korenie, soľ a opraženú cibuľu
  7. Rezance rozdelíme na dve časti. Na vymastený plech uložíme prvú vrstvu rezancov, potom vrstvu mäsa a znova rezance
  8. polejeme kyslou smotanou a posypeme strúhankou
  9. Dáme zapiecť do rúry
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár