Šunkovo-syrový kiš

Šunkovo-syrový kiš

By 1. apríla 2013

Pochúťka, ktorú môžete pripraviť kedykoľvek - na obed, večeru alebo rodinnú oslavu.

  • Prep Time : 25 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 8
  • Allergens : , ,

Ingredients

Instructions

    1. Lístkové cesto necháme rozmraziť a na pomúčenej doske vyvaľkáme kruh. Cesto uložíme do vymastenej okrúhlej formy.
    2. Šunku nakrájame na pásiky, šampiňóny na malé kúsky a spolu s hrachom uložíme na cesto. Posypeme bazalkou a trochou soli a opatrne premiešame aby sme neroztrhli cesto.
    3. Celú zmes posypeme strúhaným syrom a zelejeme smotanou vyšľahanou s vajíčkami.
    4. Dáme piecť do rozohriatej rúry pri teplote 200 °C približne 30 minút do zlatohneda.

 

šunkovo-syrovy kis

Print

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *