Balkanský šalát

Balkanský šalát

By 1. apríla 2013

Šalát je vhodný ako ľahká večera podávaná s pečivom alebo ako príloha k hlavnému jedlu. Tento šalát je ľahký na strávenie a práve kvôli tomu si ho pripravujem hlavne na večeru. Na zálievku môžete použiť i svoje varianty, ak nejaké máte môžete sa s nami o ne podeliť.

Instructions

  1. Uhorky očistíme a spolu s paradajkami nakrájame na stredne veľké kocky a preložíme do sklenenej misy.
  2. Olivový olej zmiešame spolu s citrónovou šťavou, nasekanou petržlenovou vňaťou a soľou.
  3. Na pripravenú zeleninu rozmrvíme alebo uložíme nakrájaný syr a celé olivy.
  4. Polejeme zálievkou a necháme 1/2 hodiny odstáť v chlade.
  5. Podávame 🙂
Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *