Bylinkový pstruh s cuketou z alobalu
Pridané: 4.4.2014
Nebudem písať o tom, že v poslednej dobe nemám motiváciu aktívnejšie sa venovať blogu. Nebudem písať o tom, že všetky jedlá, ktoré pripravujem sú buď extrémne jednoduché alebo ešte pochádzajú z domácich zásob. Nebudem písať o tom, že zbožňujem, keď si obed pripravím raz dva spôsobom Hoď to všetko na plech a niečo z toho bude. Nebudem písať o tom, že ryby by sme si pre zdravie mali naložiť na tanier minimálne raz do týždňa. Nebudem písať o tom, že rybám netreba veľa kúzlenia a vyrobíte z nich ľahko božské jedlo. Nebudem písať o tom, že zbožňujem zeleninu. Kecám. Klamem. A strašne. Až sa mi z h**y práši. Pretože som to práve všetko napísala. Nuž, tak neostáva nič iné, iba to zaklincovať receptom.
ZOBRAZIŤ RECEPT
Ryba v bláznivej vode
Pridané: 4.7.2015
Prinášam bláznivý taliansky recept na rybu s označením orata all´acqua pazza, v bláznivom období - nastúpila som do svojho prvého zamestnania, manžel je na služobnej ceste a ja si na všetky tieto zmeny postupne zvykám. Recept mám z minuloročného čísla časopisu APETIT, ale skúsila som ho až teraz, teda pred týždňom, no spisujem ho pre vás až dnes - veď vravím, bláznivé obdobie. Dokonca nebude napísaný, tak ako mám zvykom vo virtuálnej kuchárskej knihe ako predchádzajúce recepty, pretože môj notebook bol chudák preinštalovaný a momentálne nemám k dispozícii svoje dokumenty či aplikácie. Na prípravu potrebujeme veľkú panvicu s pokrievkou.
ZOBRAZIŤ RECEPT