NajRecept.sk Dezerty Vanilkový krémeš
Vanilkový krémeš
Recept Vanilkový krémeš
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   11.3.2013

Vanilkový krémeš

Suroviny
350 g
lístkové cesto
1 liter
mlieko
3 ks
vanilkový puding
750 g
biely jogrut
2 balenia
dlhé detské piškóty
8 PL
kryštálový cukor
8 PL
práškový cukor
250 ml
šľahačková smotana
čokoládové hobliny
Postup receptu
Vytlačiť
1. Rozmrazené lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske. Cesto popicháme vidličkou aby sme zabránili nadúvaniu. Plech vystelieme papierom na pečenie, uložíme lístkové cesto a pečieme pri teplote 200 °C 10 minút. 2. Mlieko, pudingy a cukor rozmiešame a uvaríme hustý puding. Odstavíme a dobre vmiešame 500 g jogurtu. Pripravený krém rovnomerne rozotrieme na upečené cesto. 3. Na puding uložíme piškóty husto na seba. Vložíme do chladničky. 4. Šľahačku vyšľaháme spolu s vanilkovým cukrom. Jogurt zmiešame s práškovým cukrom a primiešame vyšľahanú šľahačku. 5. Rovnomerne natrieme na piškóty a posypeme strúhanou čokoládou. Uložíme stuhnúť do chladničky aspoň na 2 hodiny. Dobrú chuť!
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár