Pudingovo-piškótový koláč

Pudingovo-piškótový koláč

By 4. marca 2013

Tradičný nepečený zákusok z BB pudingu, ktorý kedysi pripravovali snáď všetky mamy 🙂

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 10
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

1.
Všetky suroviny okrem pudingu spolu poriadne rozmiešame a dáme variť.

2.
Keď zmes zhustne pridáme puding, vajce, kakao a mleté orechy. Dobre premiešame.

3.
Keď zmes začne bublať odstavíme z plameňa.

4.
Formu na srnčí chrbát vymastíme a vysypeme múkou. Striedavo ukladáme vrstvu  pudingu a dlhých piškót. Takto zopakujeme 3 krát a končíme pudingovou vrstvou.

5.
Vrch posypeme mletými orechmi a vložíme stuhnúť do chladničky. Potom vyklopíme a krájame na rezy.

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *