Indické zemiakové bochníky

Recept Indické zemiakové bochníky

Pridal: najrecept, 11.3.2013

Kategorie: Zdravé recepty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 gzemiaky
1 kscibuľa
1/4 KLchilli korenie
1 KLkorenie garam masala
1/2 kscitrón
hrsťkoriander
3 PLolej
1 PLmaslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. 2. Cibuľu očistíme, nahrubo nastrúhame a vytlačíme šťavu. 3. V miske zmiešame  cibuľu spolu so šťavou z 1/2 citróna, chilli, soľou a korením. Koriander nasekáme nadrobno a pridáme do misky spolu so zemiakmi. 4. Premiešame a roztlačíme na hustú hmotu. 5. Zo zmesi tvarujeme bochníky  a opečieme z každej strany na rozpálenom masle približne 2 minúty. 6. Hotové bochníky osušíme v papierovej utierke a podávame so zeleninou alebo omáčkou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť