Indické zemiakové bochníky

Pridal: najrecept, 11.3.2013
Kategorie: Zdravé recepty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 11.3.2013
Kategorie: Zdravé recepty
SUROVINY
500 gzemiaky
1 kscibuľa
1/4 KLchilli korenie
1 KLkorenie garam masala
1/2 kscitrón
hrsťkoriander
3 PLolej
1 PLmaslo
1.
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode.
2.
Cibuľu očistíme, nahrubo nastrúhame a vytlačíme šťavu.
3.
V miske zmiešame cibuľu spolu so šťavou z 1/2 citróna, chilli, soľou a korením. Koriander nasekáme nadrobno a pridáme do misky spolu so zemiakmi.
4.
Premiešame a roztlačíme na hustú hmotu.
5.
Zo zmesi tvarujeme bochníky a opečieme z každej strany na rozpálenom masle približne 2 minúty.
6.
Hotové bochníky osušíme v papierovej utierke a podávame so zeleninou alebo omáčkou.
KOMENTÁRE K RECEPTU