Teľací perkelt

Pridal: najrecept, 19.2.2013
Kategorie: Teľacie mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 19.2.2013
Kategorie: Teľacie mäso, Mäso
SUROVINY
500 gteľacie plece
1 kscibuľa
1 PLmasť
soľ
1 PLsladká paprika
vývar z kostí
1.
Bravčové pliecko umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masle.
2.
Pridáme mletú červenú papriku, premiešame a pridáme bravčové pliecko. Mäso sprudka opečieme, osolíme a podlejeme vopred pripraveným vývarom z kostí.
3.
Prikryté za občasného miešania dusíme na miernom ohni kým mäso zmäkne.
4.
Perkelt podávame so zemiakovými haluškami.
KOMENTÁRE K RECEPTU