Teľací perkelt

Recept Teľací perkelt

Pridal: najrecept, 19.2.2013

Kategorie: Teľacie mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 gteľacie plece
1 kscibuľa
1 PLmasť
soľ
1 PLsladká paprika
vývar z kostí

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Bravčové pliecko umyjeme, očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na masle. 2. Pridáme mletú červenú papriku, premiešame a pridáme bravčové pliecko. Mäso sprudka opečieme, osolíme a podlejeme vopred pripraveným vývarom z kostí. 3. Prikryté za občasného miešania dusíme na miernom ohni kým mäso zmäkne. 4. Perkelt podávame so zemiakovými haluškami.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť