Rezne Kardinál

Recept Rezne Kardinál

Pridal: najrecept, 13.2.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

500 gbravčové stehno
200 gšunka
200 gtvrdý syr
2 ksvajce
250 mlkyslá smotana
1 plechovkašampiňóny
1 kskápia
hladká múka
olej
2 KLkarí korenie
strúhanka
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme.
  2. Plnka: Syr nastrúhame, pridáme nadrobno nakrájanú šunku, smotanu, nasekané šampiňóny, korenie, soľ a nakrájanú kapiu. Zľahka premiešame.
  3. Osolíme a okraje trochu narežeme aby sa nám mäso nestočilo. Položíme naň plnku, prehneme na polovicu a obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozpálenom oleji.
  4. Podávame s opečenými zemiakmi alebo ryžou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť