Rezne Kardinál

Pridal: najrecept, 13.2.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 13.2.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
500 gbravčové stehno
200 gšunka
200 gtvrdý syr
2 ksvajce
250 mlkyslá smotana
1 plechovkašampiňóny
1 kskápia
hladká múka
olej
2 KLkarí korenie
strúhanka
soľ
- Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme.
- Plnka: Syr nastrúhame, pridáme nadrobno nakrájanú šunku, smotanu, nasekané šampiňóny, korenie, soľ a nakrájanú kapiu. Zľahka premiešame.
- Osolíme a okraje trochu narežeme aby sa nám mäso nestočilo. Položíme naň plnku, prehneme na polovicu a obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozpálenom oleji.
- Podávame s opečenými zemiakmi alebo ryžou.
KOMENTÁRE K RECEPTU