NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Rezne Kardinál
Rezne Kardinál
Recept Rezne Kardinál
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   13.2.2013

Rezne Kardinál

Suroviny
500 g
bravčové stehno
200 g
šunka
200 g
tvrdý syr
2 ks
vajce
250 ml
kyslá smotana
1 plechovka
šampiňóny
1 ks
kápia
hladká múka
olej
2 KL
karí korenie
strúhanka
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme.
  2. Plnka: Syr nastrúhame, pridáme nadrobno nakrájanú šunku, smotanu, nasekané šampiňóny, korenie, soľ a nakrájanú kapiu. Zľahka premiešame.
  3. Osolíme a okraje trochu narežeme aby sa nám mäso nestočilo. Položíme naň plnku, prehneme na polovicu a obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Vyprážame v rozpálenom oleji.
  4. Podávame s opečenými zemiakmi alebo ryžou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár