Námornícke mäso

Recept Námornícke mäso

Pridal: najrecept, 18.2.2013

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

400 gbravčové mäso
soľ
olej
cibuľa
mleté čierne korenie
20 g hladká múka
2 PLparadajkový pretlak
1 dclčervené víno
3 dclhovädzí vývar

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
1. Mäso opláchneme pod tečúcou vodou a nakrájame malé kúsky. Dáme opiecť na rozpálený olej. 2. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, pridáme k mäsu a orestujeme. 3. K mäsu pridáme paradajkový pretlak, vývar, víno a necháme spolu podusiť. 4. Keď je mäso mäkké pridáme trochu múky na zahustenie. Podávame so zemiakovou kašou alebo dusenou ryžou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť