Námornícke mäso

Pridal: najrecept, 18.2.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 18.2.2013
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
400 gbravčové mäso
soľ
olej
cibuľa
mleté čierne korenie
20 g hladká múka
2 PLparadajkový pretlak
1 dclčervené víno
3 dclhovädzí vývar
1.
Mäso opláchneme pod tečúcou vodou a nakrájame malé kúsky. Dáme opiecť na rozpálený olej.
2.
Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, pridáme k mäsu a orestujeme.
3.
K mäsu pridáme paradajkový pretlak, vývar, víno a necháme spolu podusiť.
4.
Keď je mäso mäkké pridáme trochu múky na zahustenie. Podávame so zemiakovou kašou alebo dusenou ryžou.
KOMENTÁRE K RECEPTU