Fotorecept | Morčacie burgre

Zdieľajte recept

Fotorecept | Morčacie burgre

By 11. september 2016

Aký ste mali týždeň? My parádny. Okrem toho, že sa na moju veľkú radosť ešte na chvíľku vrátili teplé dni, sa u nás diali veľké veci. Anička mala prevratné posledné dni, zistila, že si vie spojiť ruky dokopy a nahlas sa smiať. Takže, keď ju kontrolujem v ohrádke, tak sa buď so skríženými rukami "modlí" za moju hriešnu dušu, alebo jej je všetko náramne vtipné a oznamuje nám to hlasným smiechom. Radosť pozerať.

A okrem toho som stíhala ako tak variť a preto vám sem prinášam novú inšpiráciu na "nahé" morčacie burgre. Prečo nahé? V podstate som dala preč všetko, čo k hamburgerom patrí a nechala som len mäsový základ. Ako na tento recept, čítajte ďalej...

 

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. V miske si zmiešajte mleté mäso, cuketu, soľ, korenie, roztlačený cesnak a kečup.Morčacie burgre
  2. Zo zmesi tvarujte placky, ktoré potom na oleji a rozohriatej grilovacej panvici opekajte z oboch strán dozlatova.Morčacie burgre
    Morčacie burgre
  3. Medzitým, ako sa mäso opeká, si pokrájajte tortilly na menšie kúsky a pripravte šalát.Morčacie burgre
  4. Na dip k "naháčom" si zmiešajte jogurt s kečupom, pridajte soľ, korenie a pokrájanú petržlenovú vňať. No a ak vám ostane kúsok cukety, pokrájajte ju, hoďte na panvicu a tiež podávajte k mäsu.
  5. Mäso si preložte na tanier, servírujte s tortillami, šalátom a dipom.

Dobrú chuť!
Morčacie burgre
Morčacie burgre

Môj blog: www.foodependence.blogspot.sk


Kontakt na mňa: blog.foodependence@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>