Vajíčková pomazánka s pažítkou

Zdieľajte recept

Vajíčková pomazánka s pažítkou

By 6. august 2016

Chutná víkendová nátierka, ktorú určite poznáte. U nás musí byť na stole aspoň jednu sobotu v mesiaci :)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Uvarené natvrdo a vychladnuté vajcia očistíme a pretlačíme cez sitko alebo roztlačíme vidličkou.
  2. Očistenú cibuľu nakrájame najemno.
  3. K vajciam primiešame všetky ostatné suroviny a dohuchutíme korením.
  4. Podávame s pečivom. Môžeme pridať aj kúsky šunky.

Vajíčková pomazánka s pažítkou

K vareniu a pečeniu ma priviedli moje staré mamy, keď mi počas prázdnin strávených v ich prítomnosti dovolili asistovať v kuchyni a pod ich dohľadom som ako malé dieťa mohla skúšať upiecť jednoduché koláčiky či uvariť jednoduché jedlá. Vôňa kuchyne pri vypekaní či varení je mojim príjemným oddychom, ktorého výsledkom je (takmer) vždy niečo jedlé ;-) Ak máte chuť ma kontanktovať, spravte to adrese katka@najrecept.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>