Špaldová kaša

Zdieľajte recept

Špaldová kaša

By 9. august 2016

Ak máte radi kaše a poriadne sýte raňajky, odporúčam. Zdá sa, že je to dlhá príprava, ale myslím si, že kvôli tej chuti sa to oplatí. Ja osobne pri jej príprave rozliepam oči :)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Do hrnca nalejeme mlieko a hneď pridáme aj kašu.
  2. Za stáleho miešania privedieme k varu (keď uvidíte prvú bublinu, môžete vypnúť).
  3. Nalejeme do misiek a pridáme podľa chuti ovocie (najlepšie jablko, hruška), posypeme sušeným ovocím, semienkami podľa chuti a polejeme medom.

Dobrú chuť :)

Špaldová kaša  Špaldová kaša

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>