Šampiňonová omáčka

Zdieľajte recept

Šampiňonová omáčka

By 18. august 2016

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Mäso okoreníme a osolíme.
  2. Orestujeme na bravčovej masti alebo oleji.
  3. Mäso odložíme bokom.
  4. Na rovnakej panvici opražíme šampiňóny spolu s cibuľkou.Šampiňonová omáčka
  5. Pridáme tavený syr a pridáme aj nastrúhaný tvrdý syr podľa chuti. Šampiňonová omáčka
  6. Necháme rozpustiť a primiešame smotanu podľa potreby. Šampiňonová omáčka
  7. Prílohu volíme podľa chuti - zelenina, ryža, zemiaky..

Šampiňonová omáčka

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>