Fotorecept | Cestoviny z jedneho hrnca

Zdieľajte recept

Fotorecept | Cestoviny z jedneho hrnca

By 19. júl 2016

Keď som natrafila na tento recept, musela som si ho hneď pripraviť.
Ako som teraz v radostnom očakávaní, tak som si musela niektoré jedlá odpustiť. Medzi nimi sú aj pasta Carbonara, predsa len, to nedostatočne tepelne spracované vajíčko ma tam odrádza, takže sa im vyhýbam.
Ale tieto cestoviny sú takou ľahšou falošnou alternatívou k mojim obľúbeným karbonáram. Takže, ak neviete, čo dnes na večeru, nech sa páči, inšpirácia ako vyšitá.

 

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. V hrnci si nechajte rozohriať olej a opečte na ňom cca 30 sekúnd pokrájaný cesnak.Cestoviny z jedneho hrnca
  2. Zalejte smotanou, troškou vývaru, pridajte kúsok masla a špagety.Cestoviny z jedneho hrnca
    Cestoviny z jedneho hrnca
  3. V takto pripravenom základe omáčky nechajte špagety uvariť al dente alebo domäkka, ako máte radi.
  4. Odstavte z ohňa a pridajte postrúhaný parmezán, riadne premiešajte a nechajte rozpustiť.Cestoviny z jedneho hrnca
  5. Podľa chuti pridajte soľ a korenie.

A nech sa páči, večera je hotová! Ak by som sa chcela úplne podobať karbonáram, tak na začiatku do základu by som pridala ešte pokrájanú slaninku, ale my sme s nimi boli spokojní aj takto. Želám dobrú chuť!

Ak si želáte dostať na mail informáciu o novom videu alebo príspevku na blog, napíšte mi sem dole do komentára svoju emailovú adresu, rada sa vám vždy ozvem s novým príspevkom.Cestoviny z jedneho hrnca

Môj blog: www.foodependence.blogspot.sk


Kontakt na mňa: blog.foodependence@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>