Reďkovková pomazánka

Zdieľajte recept

Reďkovková pomazánka

By 30. január 2016

Veľmi dobrá, svieža a zdravá pomazánka.

Postup prípravy

Budeme potrebovať :
viete čo? Skopírujem vám recept presne tak, ako mi ho moja sestra poslala do mailu :

  1. Večer okolo ôsmej hodiny otvoriš chladničku a uvidíš v nej reďkovku. Následne zistítš, že nemáš cottage cheese ani lučinu a pomazánkového masla máš len polovicu kelímku. Tak chladničku zase zatvoríš a na druhý deň cestou z roboty pôjdeš robiť nákup.
  2. Na druhý deň okolo pol štvrtej prinesieš z obchodu práve zakúpené dve balenia syru cottage, 1 balenie pomazánkového masla, 1 syr lučina, jarnú cibuľku.
  3. Z chladničky vytiahneš 1 zväzok reďkoviek, pohľadáš ešte soľ a čierne korenie.
  4. Potom to všetko napatláš do misky. Reďkovku pokrájaš na drobné kocky, cibuľku nakrájaš na malé koliečka. Dôkladne premiešaš a rýchlo zjeteš. Skôr ako ostatní doma zmerčia že ju máte - aby sa ti ušlo :)

Reďkovková pomazánka

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>