Zubáč na šalvii

Zdieľajte recept

Zubáč na šalvii

By 28. september 2015

Šalvia je bylinka, ktorá výborne dopĺňa chuť kvalitnej rybky, ak ju pridáte do masla, v ktorom rybu pripravujete, nebudete ľutovať.

 

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Na papierovej utierke som osušil filety zo zubáča a potom som ich dochutil korením na ryby a soľou.
  2. Korenie si pripravujem sám, lebo rád experimentujem, ale kľudne môžete použiť aj kúpené.

    Zubáč na šalvii1

  3. Do olivového oleja s maslom som pridal lístky šalvie a ryby, samozrejme kožou dole.
  4. Rybky som opekal asi 5 minút z každej strany, až pokiaľ neboli krásne zlatisto chrumkavé.


    Zubáč na šalvii2

  5. Podával som so zemiakmi dochutenými čerstvou pažítkou a pohárom bieleho suchého vína.

Dobrú chuť :)

Zubáč na šalvii

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>