Bryndzové pagáčiky

Zdieľajte recept

Bryndzové pagáčiky

By 30. september 2015

Pagáčiky som robila podľa jedného receptu, ale pomer surovín a použité múky som upravila.

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Všetky suroviny na pagáče zmiešame a vypracujeme hladké cesto.
  2. Zabalíme a dáme do chladničky asi na 10 - 15 minút.
  3. Vyberieme z chladničky a na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm.
  4. Vykrojíme pagáčiky, dáme na plech vyložený papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným bielkom a posypeme rascou.
  5. Pečieme pri 180 °C cca 10 - 15 minút.
  6. Vyberieme a necháme úplne vychladnúť.

bryndzové pagáče

 

Milujem jedlo, milujem varenie a milujem svoju rodinu a svojho priateľa, pre ktorého najčastejšie varím. On je mojim kritikom, ale aj inšpiráciou pri varení. Snažím sa variť zdravo, ale rada si pochutnám aj na dobrom pečenom mäsku. Verím, že vás moje recepty inšpirujú a pochutnáte si na nich.


Môj blog: www.spinavakuchyna.blogspot.sk

Kontakt na mňa: jacunska3@centrum.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>