Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené kura & Broskyňový makovník

Zdieľajte recept

Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené kura & Broskyňový makovník

Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené & Broskyňový makovník

 

Tentokrát náš tip na obed je vyskladaný z krémovej pórkovej polievky, vynikajúceho pomaly pečeného kuraťa a lahodného broskyňového makovníka. Prajeme dobrú chuť k obedu! :)

 

Polievka: Pórková krémová polievka

Zdravá, zelená a vynikajúca polievka.

Pórková krémová polievka

Ingrediencie:
  • pór – (stredne veľký)
  • zemiaky – 2 ks
  • maslo – 50 g
  • smotana na varenie – 250 ml
  • zeleninový vývar – 500 ml
  • soľ
  • korenie
  • mladá cibuľka – (alebo petržlenová vňať)

 

Celý postup prípravy nájdete tu: Pórková krémová polievka

 

Hlavné jedlo: Pomaly pečené kráľovské kura

K víkendu patrí poctivý obed. S kráľovským kuraťom pripraveným na tento geniálny spôsob si určite pochutnáte :)

FotoRecept | Pomaly pečené kura
Ingrediencie:

 

 

  • maslo
  • mletá červená paprika
  • med
  • citrón
  • cesnak
  • rozmarín
  • kura kráľovské
  • soľ
  • korenie

Celý postup prípravy nájdete tu: Pomaly pečené kráľovské kura

 

Dezert: Broskyňový makovník

 

Jednoduchý recept na chutný koláč, ktorý je bodkou za skvelým obedom.

broskyňový makovník
Ingrediencie:

 

  • polohrubá múka – 300 g
  • kryštálový cukor – 150 g
  • olej – 2,5 dl
  • mak – 150 g (mletý)
  • vajce – 4 ks
  • kypriaci prášok – 2 balenia
  • mlieko – 1,5 dl

Celý postup prípravy nájdete tu: Broskyňový makovník

 

 

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>