Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené kura & Broskyňový makovník
Tentokrát náš tip na obed je vyskladaný z krémovej pórkovej polievky, vynikajúceho pomaly pečeného kuraťa a lahodného broskyňového makovníka. Prajeme dobrú chuť k obedu! :)
Polievka: Pórková krémová polievka
Zdravá, zelená a vynikajúca polievka.
Ingrediencie:
pór - (stredne veľký)
maslo - 50 g
smotana na varenie - 250 ml
zeleninový vývar - 500 ml
soľ
korenie
mladá cibuľka - (alebo petržlenová vňať)
Celý postup prípravy nájdete tu: Pórková krémová polievka
Hlavné jedlo: Pomaly pečené kráľovské kura
K víkendu patrí poctivý obed. S kráľovským kuraťom pripraveným na tento geniálny spôsob si určite pochutnáte :)
Ingrediencie:
maslo
mletá červená paprika
med
citrón
cesnak
rozmarín
kura kráľovské
soľ
korenie
Celý postup prípravy nájdete tu: Pomaly pečené kráľovské kura
Dezert: Broskyňový makovník
Jednoduchý recept na chutný koláč, ktorý je bodkou za skvelým obedom.
Ingrediencie:
Celý postup prípravy nájdete tu: Broskyňový makovník