Tip na nedeľný obed | Bryndzová polievka & Mäsovo-bryndzové guľky
Tento týždeň sa nedeľný obed ponesie v duchu bryndze. Bryndza patrí k tradičnej slovenskej surovine a jej použitie je naozaj rôznorodé - od polievok, cez hlavné jedlá až po chutné slané koláče.
Inšpirujte sa a pripravte sa na bryndzový víkend.
Polievka: Bryndzová polievka
Možno ten pôvodný, originálny recept je trošku iný, ale skúste niekedy takúto, neoľutujete :)
Ingrediencie:
Celý postup prípravy nájdete tu: Bryndzová polievka
Hlavné jedlo: Mäsovo-bryndzové guľky
Ingrediencie:
Plnka:
bryndza - 200-250 g
syrokrém - 1 kocka
žĺtok na potretie
Celý postup prípravy nájdete tu: Mäsovo-bryndzové guľky
Dezert: Cesnakovo-bryndzové košíčky
Ingrediencie:
Plnka:
bryndza - 200-250 g
syrokrém - 1 kocka
žĺtok na potretie
Celý postup prípravy nájdete tu: Cesnakovo-bryndzové košíčky