Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím

Zdieľajte recept

Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím

By 18. august 2015

Nepečený javorový cheesecake koláč plný čerstvého šťavnatého ovocia Vám zaručene vylepší každý deň. V chladničke by vydržal aj niekoľko dní (keby sa nezjedol hneď v prvý deň).

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Dno tortovej formy s priemerom 26 cm si vystelieme papierom na pečenie.
  2. Keksíky pomelieme na jemný prášok, pridáme štipku soli a roztopené maslo.
  3. Vymiešame do mrveničky, ktorú vysypeme do formy a rukou utlačíme na dno.
  4. Takto hotový korpus zatiaľ dáme do chladničky.
  5. Vo veľkej miske vymiešame všetky suroviny na krém, stačí aj ručne.
  6. Pripravíme želatínu podľa návodu a primiešame ju do krému.
  7. Drobné ovocie umyjeme, naukladáme na korpus a zalejeme krémom. Zopár pekných kúskov si necháme na ozdobenie.
  8. Tortu dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny.
  9. Nakoniec ozdobíme grankom a ovocím. Pri podávaní polejeme javorovým sirupom.

Nepečený javorový cheesecake s lesným ovocím

 

Môj blog: www.nikilovemuffin.blogspot.sk


Všetky recepty v mojom blogu sú mnou odskúšané a zdokumentované. Uprednostňujem skôr jednoduchšie a nenáročné recepty, z kvalitných (najlepšie slovenských) surovín, ktoré sú bežne dostupné v našich obchodoch. Tak si môžete všetky recepty odskúšať doma. Rada spájam rôzne zaujímavé chute a experimentujem. Takto vznikajú aj moje vlastné recepty, o ktoré sa s Vami rada podelím.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>