TIP |Zostala vám knedľa? Pripravte si ju na sladko

Zdieľajte recept

TIP |Zostala vám knedľa? Pripravte si ju na sladko

By 24. jún 2015

Občas sa to stane - mäso je zjedené a zostal kus knedle. Pokiaľ ho nechcete jesť celý týždeň v kombinácii s rôzne pripraveným mäsom, máme pre vás ideálny sladký tip.

Možno sa vám táto kombinácia bude zdať zvláštna, no kým to neskúsite nezistíte, že je to naozaj veľmi dobré. U nás sa knedlík na sladko stal rutinou, pretože vždy zostane najaký ten kus :)

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Knedlík nakrájame, polejeme roztopeným maslom.
  2. Posypeme grankom a pridáme džem podľa chuti (ja mám rada slivkový alebo jahodový) :)

Dobrú chuť! :)

Knedlík na sladko

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>