Zelerové hranolky

Zdieľajte recept

Zelerové hranolky

By 23. jún 2015

Zelerové hranolky nahradia akúkoľvek prílohu. Vo väčšom množstve je to aj dostačujúci hlavný chod. Na ich prípadu nie sú potrebné žiadne špeciálne suroviny. Akurát nejaký dobrý dip s cesnakom, pretože ten sa k ním hodí najviac.

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Zeler očistíme a nakrájame na ľubovolné hranolčeky (pozor na prsty, zeler je dosť tvrdý a ťažko sa krája). Ja som k nim pridala ešte dve mrkvy pre farebnosť :)
  2. Poukladáme na plech.
  3. Do pohára si nalejeme cca 1 dcl oleja, soľ, korenie a kurkumu.
  4. Premiešame a potrieme ním dobre hranolky.
  5. Dáme piecť na 180 ° cca 15-20 min. Treba sledovať, jemne sa scvrknú a vysušia.
  6. Dip si pripravíme zmiešaním uvedených ingrediencii.

Dobrú chuť :)

Zelerové hranolky s dipom
Zelerové hranolky s dipom 1

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>