Domáca “lučina”

Zdieľajte recept

Domáca "lučina"

By 18. jún 2015

Mnohé výrobu domácej lučiny určite poznáte. Možno si ju pravidelne robíte, veď domáca je najlepšia. Ale pre ďalších je tento recept možno novinka a práve pre nich je môj návod. Pripravte si doma lahodný, ľahko roztierateľný syr, ktorý si ochutíte podľa seba.

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Zmiešajte jogurt so smotanou a soľou (často sa stane, že smotanu doma nemám, potom dávam vykvápať samotný jogurt).
  2. Na hlbšiu misku položím sitko, vysteliem ho vreckovkou a nalejem pripravenú masu. Domáca lučina1
  3. Dám do chladničky na 24 hodín.
  4. Na druhý deň máme v miske srvátku a krásnu, hustú lučinu v sitku.Domáca lučina2
  5. Vyklopíme do misky a môžeme ju ľubovoľne dochutiť. Domáca lučina3
  6. Výborná je s nasekaným medvedím cesnakom.

Natrieť na chlebík ... prajem dobrú chuť a pekný deň :)
Laura

Domáca lučina

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>