NajRecept.sk Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami
Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami
Recept Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
najrecept    ·   1.5.2015

Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami

Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami

 

Ušetrite čas s premýšľaním aký obed pripraviť túto nedeľu pre svoju rodinu. Jednoducho sa inšpirujte našim Tipom na nedeľný obed.

Kuracie stehnáph pripravené na tento spôsob sú veľmi jednoduchou záležitosťou a to isté sa týka aj dezertu. Tento krát sme zvolili klasiku a to bublaninu na síce nie najznámejší spôsob. Vyskúšajte a určite neoľutujete.

Polievka: Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Ingrediencie:

  • pór
  • olej
  • ghee - kúsok
  • mrkva - (hrubo nastrúhaná)
  • kaleráb - (mladý) 2 ks
  • zemiak - (celé, očistené) 3 ks
  • korenie
  • soľ
  • mletá červená paprika - 1 ČL
  • medvedí cesnak
 
Postup prípravy nájdete tu: Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Hlavné jedlo: Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom

 

Ingrediencie:

  • dijonska horčica - 8 PL
  • estragón - 6 stoniek (nasekaný)
  • maslo - 50 g (nesolené, izbovej teploty)
  • kuracie stehná - 8 ks
  • soľ
  • čierne mleté korenie
  • strúhanka - 25 g
    Postup prípravy nájdete tu:  Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom    

Dezert: Bublanina s makom a jahodami

Ingrediencie:

  • vajce - 4 ks
  • práškový cukor - 140 g
  • polohrubá múka - 160 g
  • olej - 60 ml
  • mlieko - 60 ml
  • prášok do pečiva - 1 balenie
  • jahody
Maková plnka:
  • mak - 100 g
  • práškový cukor - 1 PL
  • mlieko - 50 ml
Postup prípravy nájdete tu: Bublanina s makom a jahodami  
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár