Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami

Zdieľajte recept

Tip na nedeľný obed| Kuracie stehná s dijonskou horčicou & Bublanina s makom a jahodami

 

Ušetrite čas s premýšľaním aký obed pripraviť túto nedeľu pre svoju rodinu. Jednoducho sa inšpirujte našim Tipom na nedeľný obed.

Kuracie stehnáph pripravené na tento spôsob sú veľmi jednoduchou záležitosťou a to isté sa týka aj dezertu. Tento krát sme zvolili klasiku a to bublaninu na síce nie najznámejší spôsob. Vyskúšajte a určite neoľutujete.

Polievka: Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Ingrediencie:Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

  • pór
  • olej
  • ghee – kúsok
  • mrkva – (hrubo nastrúhaná)
  • kaleráb – (mladý) 2 ks
  • zemiak – (celé, očistené) 3 ks
  • korenie
  • soľ
  • mletá červená paprika – 1 ČL
  • medvedí cesnak

 

Hlavné jedlo: Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom

 

Ingrediencie:Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom 1

  • dijonska horčica – 8 PL
  • estragón – 6 stoniek (nasekaný)
  • maslo – 50 g (nesolené, izbovej teploty)
  • kuracie stehná – 8 ks
  • soľ
  • čierne mleté korenie
  • strúhanka – 25 g

 

 

Postup prípravy nájdete tu:  Kuracie stehná s dijonskou horčicou a estragónom

 

 

Dezert: Bublanina s makom a jahodami

Bublanina s makom a jahodami

Ingrediencie:

  • vajce – 4 ks
  • práškový cukor – 140 g
  • polohrubá múka – 160 g
  • olej – 60 ml
  • mlieko – 60 ml
  • prášok do pečiva – 1 balenie
  • jahody

Maková plnka:

  • mak – 100 g
  • práškový cukor – 1 PL
  • mlieko – 50 ml

Postup prípravy nájdete tu: Bublanina s makom a jahodami

 

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>