Fotorecept | Koložvárska kapusta

Zdieľajte recept

Fotorecept | Koložvárska kapusta

By 6. máj 2015

Klasika, ktorá nesklame a vždy chutí.

 

Postup prípravy

  1. Začal som ryžou, hrnček premytej ryže som orestoval na lyžici bravčovej masti, osolil som a zalial 2 hrnčekmi vriacej vody. Pod pokrievkou som dusil asi 15 minút.
  2. Na masti som medzitým restoval na cibuľke a cesnaku mleté mäso, dochutené čerstvo mletým korením, sladkou paprikou a soľou.
  3. Polovicu kyslej kapusty som naukladal na spodok pekáča, na ňu som dal kolieska klobásy a uvarenú ryžu, na ryžu orestované mleté mäso.Fotorecept | Koložvárska kapustaFotorecept | Koložvárska kapusta
  4. V sladkej smotane som rozmiešal dve vajcia, zalial som takmer hotovú koložvársku kapustu a nechal v rúre ešte 15 minút.
  5. Podával som s lyžicou kyslej smotany :)

 



Fotorecept | Koložvárska kapusta

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>