Focaccia caprese

Zdieľajte recept

Focaccia caprese

By 25. máj 2015

Iste poznáte známy talianský šalát (caprese) z paradajok a mozzarelly, poliaty olivovým olejom a ochutený oreganom. Tentokrát ho použijeme ako oblohu na slaný koláč. Chutí naozaj vynikajúco.

 

 

 

 

Ingrediencie

Postup prípravy

  1. Zo surovín na cesto vymiesime cesto a necháme vykysnúť.
  2. Vyvaľkáme do kruhu a obložíme mozzarellou a paradajkami nakrájanými na plátky.
  3. Osolíme, ochutíme oreganom a polejeme trochou olivového oleja.
  4. Upečieme pri 180-180 °.

Dobrú chuť!

Focaccia caprese 1
Focaccia caprese 2
Focaccia caprese

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>