Veľkonočný Tip na nedeľný obed | Obrátené hovädzie rezne & Retro puding

Zdieľajte recept

Veľkonočný Tip na nedeľný obed | Obrátené hovädzie rezne & Retro puding

Veľkonočný pletenec s orechovo-makovou plnkou

 

 

Táto nedeľa sa nesie vo Veľkonočnom duchu, a keďže je na čase dopriať si sýty a lahodný obed, odporúčame vám Obrátené hovädzie rezne. Na Veľkonočný pondelok už určite máte napečených zákuskov dosť, preto aby sme to so sladkými dobrotami nepreháňali, obed tentokrát zakončíme klasickým Retro pudingom.

 

Polievka: Zeleninová zo strúhanej zeleniny

 

Ingrediencie: Zeleninová polievka so strúhanej zeleniny

  • mrkva – 5 – 8 ks
  • petržlen – 5-8 ks
  • kaleráb – 1 ks
  • maslo – 50 g
  • petržlenová vňať
  • soľ
  • kmín
  • čierne korenie
  • zeleninový bujón – 1 kocka

Rajbačka:

  • múka
  • vajce

Postup prípravy nájdete tu: Zeleninová polievka zo strúhanej zeleniny

 

Hlavné jedlo: Obrátené hovädzie rezne

Ingrediencie: Obrátené hovädzie rezne

 

 

  • hovädzie mäso – (stehno, roštenka alebo akýkoľvek iný pekný kus mäsa)
  • strúhanka
  • vajce – 1 ks
  • soľ
  • čerstvo mleté korenie
  • bračová masť
  • maslo
  • vývar – 200 – 300 ml

 

Postup prípravy nájdete tu: Obrátené hovädzie rezne

 

Dezert: Retro puding

Ingrediencie: old school puding

 

 

  • práškový puding (dva druhy podľa chute)
  • ovocie (zavárané, čerstvé, mrazené)
  • mlieko
  • cukor
  • smotana na šľahanie
  • piškóty okrúhle
  • kakao na ozdobu

 

Postup prípravy nájdete tu: Retro puding

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžete použiť tieto HTML značky a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>